Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Prin accesarea, navigarea sau plasarea unei comenzi pe site-ul tradecomia.ro se presupune acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile de mai jos.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, online, prin email sau telefonic) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului tradecomia.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul acestui website este proprietatea SC TRADECOMIA SRL. Nu aveti dreptul de a copia reproduce, modifica, distribui, publica sau transmite nicio parte a acestui site fara permisiunea SC TRADECOMIA SRL. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Orice utilizare a numelui sau produselor tradecomia.ro intr-un mod care sugereaza o legatura intre dvs. si tradecomia.ro, alta decat client-furnizor, este interzisa in mod expres.

Informatiile utilizatorilor site-ului tradecomia.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de utilizator se pot folosi de catre administratorul site-ului pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate administratorului site-ului la adresa de e-mail sau la sediul acesteia.
Pe site-ul tradecomia.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. tradecomia.ro nu poate fi tinut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

tradecomia.ro va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele personale introduse de catre utilizator(client) vor fi folosite de adminstratorul site-uluifermacereale.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.

Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date.

Utilizatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
–      Produsul a fost livrat gresit. In aceste conditii clientul va semnala acest lucru imediat administratorului site-ului si va refuza receptia comenzii.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc., in ambalajul original, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate clientului.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala utilizatorului(clientului).
Administratorul site-ului va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre utilizator(client), fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Suma restituita nu include cheltuielile de transport.

Anumite produse pot deveni indisponibile, deoarece este posibil ca intre momentul plasarii unei comenzi si acceptarea ei stocul se poate modifica. Daca produsul/produsele comandate de dumneavoastra devin indisponibile veti fi contactat pe e-mail sau telefonic.

Raporturile comerciale dintre utilizator(client) si tradecomia.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.